INSUMED sikertörténetek - Dr. Lovas Gyöngyi

INSUMED SIKERTÖRTÉNETEK

Sikertörténet 1

Észrevetted, hogy lefogytam? „2012. február 8-án kezdtem el az Insumed kúrát, 85 kg-ról indultam, kb. 20 kg-ot szeretnék fogyni, tehát a végső cél 65 kg. A megbeszélés után nekiláttam másnap reggel a megvalósításnak, és betartottam a kúrát a megbeszélés szerint. Egy hét múlva 2, 5 kg-val voltam kevesebb. Aztán rá egy hétre mentem és újabb -1,5 kg ment le! Nagyon örültem, hiszen korábban is rendszeresen tornáztam már, de mégsem mozdult meg a mérleg. Azóta 4 hónap telt el, még tartom a kúrát, eddig 15 kg mínusznál tartok… Hozzáteszem, heti rendszerességgel veszek részt külföldi utazáson/üzleti vacsorákon, ahol lehetetlen a vacsora elhagyása. Természetesen odafigyelek ilyenkor is arra, hogy mit eszem, többnyire húst/halat zöldségkörettel, icipici desszerttel … ennek ellenére is csökken a testsúlyom…!

Legkönnyebben hétköznap, „munkaidőben” tudom betartani az előírt étkezéseket, ebédet rendelni szoktam, csökkentett szénhidrát/zsírtartalmú ételeket fogyasztok elsősorban. Hétvégenként a családi ebédnél is előfordul, hogy „elcsábulok”, ilyenkor szinte mindenből eszem, viszont ekkor már nincs vacsora! (nem is vagyok éhes)… Az a legnagyszerűbb az INSUMED táplálékkiegészítőkben, hogy elmúlt a nassolás utáni vágyam, és a „kilengéseim” ellenére is hatásos! Mindenkinek csak ajánlani tudom, köszönöm Gyöngyi, köszönöm Insumed!!!”

A történet vége: ez a hölgy szeptemberben elérte a közösen kitűzött célunkat, zsírból(!) 21,5 kg-ot fogyott. Gyönyörű új ruhákat szerzett be, a régiek leestek róla, természetesen. A barátnői közül jelenleg 3 követi őt az úton, amit kitaposott…

Sikertörténet 2

A második történetem egy olyan hölgyről szól, akivel hosszú távon dolgoztunk együtt a súlycsökkentésén. Íme, ez történt: „Többszöri nekifutásra” – kb. 15 éves kísérletezés után, jónéhány kínzó fogyókúrát követően – végre rátaláltam az INSUMEDre és már az első hét után megtapasztaltam, hogy a közel 2 éve fennálló szinte már állandósulni látszó boka- és lábszárdagadásom úgy eltűnt, mintha csak elfújták volna. A 85. nap után a súlyom 17,5 kg-ot csökkent és nem adom fel, amíg „emberi formát” nem öltök. Jelentős javulás állt be az életminőségemben: korábban egy nyári nap délutánján nem fért volna bele a lábam a papucsba a dagadás miatt. Le tudom vágni a lábkörmömet, ezért a régi egyszer használatos harisnyák is csak emlékképek formájában élnek bennem. Szerintem jó bornak nem kell cégér – aki úgy érzi, hogy tennie kell valamit, az Rád talál.”

Ez a hölgy fiatal, de minden reggel egy marék gyógyszerrel kezdte a napot, főképp a magas vérnyomása miatt, ami a túlsúllyal függ össze. Volt egy évvel ezelőtt egy vércukor-terheléses vizsgálata, amely kóros értéket mutatott. Ez előrejelzi, hogy ha nem változtatna az állapotán, könnyen cukorbeteg lenne.

Ma már (156 nappal később) ott tartunk, hogy tudott elhagyni gyógyszert, zsírból 24 kg-ot fogyott, ami havi átlagban 4,8 kg-ot jelent. A korábban kihízott ruháit szerencsére elrakta jobb időkre, melyek el is érkeztek. Úgy döntött, még folytatja a fogyást, mint életmódot, úgyhogy addig nem vesz új ruhákat, amíg el nem érjük a célját.

Sikertörténet 3

A beszélgetésünk (írásban történt) Julikával, aki laborleletet lobogtatott, amikor először találkoztunk. Baj volt a pajzsmirigyével, emiatt szépen gyarapodásnak indult…
– Julika, mi a helyzet, visszamentél a pajzsmirigyedet tesztelni? Sikerül a gluténmentes táplálkozás?
– Szia, Gyöngyike, pont ma voltam vérvételen, jövő héten kell visszamennem, lehet, hogy abba is lehet hagynom a gyógyszeres kezelést…aminek nagyon fogok örülni…na és persze neked is örülök, holnap szerintem beugrok hozzád „kajáért”…eddig 6kg-t fogytam, aminek nagyon-nagyon örülök….ezt természetesen neked is köszönhetem, na meg magamnak is —kitartás, ennyi….igen még mindig csinálom a gluténmentes kaját.

A vérvétel eredménye tényleg az lett, hogy Julika elhagyhatta a gyógyszert!

Sikertörténet 4

INSUMED orvosi diéta eredményeB. Erika, ex-túlsúlyos, mínusz 13 kiló, 7 hónap (és úgy is maradt), ő volt az egyik „első fecske”, aki lefogyott: „Lányom születése után szaladtak fel rám a kilók. Sok fogyókúra módszert kipróbáltam már, de tartós sikert egyikkel sem sikerült elérnem. A jojó effektus nálam is megvolt. Lement pár kiló, de utána visszajött… 79 kg voltam, és már nagyon nem tetszettem magamnak. Magamhoz való viszonyulásomat megváltoztattam- addig én voltam mindig az utolsó, innentől kezdve elsődlegesen magammal kezdtem törődni.

Pozitív példát látva 2011.novemberében kezdtem el az INSUMED módszert alkalmazni. Azt hittem, ez is csak olyan lesz, mint a többi, de nem így lett. Már az első 1-2 hétben elindult a súlycsökkenés. Az utasításokat szigorúan betartottam, és nagyon jó érzés volt látni a testsúly-és zsírtömeg csökkenését a grafikonokon, és a tükörben is. Fél év alatt lement 12-13 kiló-ami teljes egészében csak zsír volt (sőt, még több is volt a zsírvesztés). Az alakom átalakult, a régi (18-20 évvel ezelőtti!) ruháimba ismét belefértem. Mivel nap mint nap emberek között dolgozom, nagyon jólesett hallani a sok dicséretet. Az addig hordott ruháim mind bővek lettek, leestek rólam, hosszabbak lettek. A varrónőnek így sok munkát adtam- be kellett venni belőlük. Az INSUMED mellett aktívabb életmódra is váltottam: a buszbérletet lecseréltem kerékpárra és a két lábamra, hetente kétszer járok úszni és mivel a 9. emeleten lakom, a 162 lépcsővel is megbarátkoztam (le-fel, akár üres kézzel, akár bevásárolva).

2012.május közepe óta nem használom az INSUMED táplálékkiegészítőt, de a testsúlyom tartja magát 66 kg-on. A mozgást továbbra is folytatom- a biciklit jelenleg pihentetem, az étkezésre odafigyelek. Összességében mindenkinek tudom ajánlani ezt a fajta életmódváltást, mert jó érzés újra vékonyabbnak lenni. Megváltozott az életem, kívül és belül…”

Kapcsolatfelvétel

Jelentkezzen be tanácsadásra orvosainkhoz!